Ψάχνετε πραγματογνώμονα;

Σαν πανελλήνιο μέλος πραγματογνωμόνων Αθηνών και μέλος της διεθνούς ομοσπονδίας FIEA, αναλαμβάνουμε κάθε είδους πραγματογνωμοσύνη.

Τρόποι επικοινωνίας

Τηλ: 28930-41696
Fax: 28930-41693
Κιν: 69445-90538
E-mail: info@karampakakis.gr
Υπηρεσίες

φανοποιείο

Αναλαμβάνουμε την πλήρη επισκευή του αυτοκινήτου σας και την επαναφορά του στην εργοστασιακή μορφή με γραπτή εγγύηση μας.
Φανοποιείο

Το βαφείο και το φανοποιείο βρίσκονται σε ένα χώρο 1300 τμ., πλήρως εξοπλισμένο με τα πλέον εξειδικευμένα μηχανήματα και εργαλεία για παντός τύπου εργασίες.

Επαναφορά σασί σε παντός τύπου αυτοκινήτων, τοποθέτηση παρμπρίζ γρήγορα και στεγανά στον λιγότερο δυνατό χρόνο. Η παραλαβή και παράδοση γίνεται στον χώρο σας και σε όλη την Κρήτη δωρεάν!Βαφείο

Το σύγχρονο βαφείο της επιχείρησης διαθέτει 2 μονάδες βαφής οι οποίες είναι εξοπλισμένες με αντιρρυπαντικούς φούρνους και υδροδιαλυτά εγκεκριμένα χρώματα τελευταίας γενιάς (ICI PLUS), που μαζί με την εμπειρία μας εγγυώνται το άψογο τελικό αποτέλεσμα.


Πραγματογνωμοσύνες

Ώς πανελλήνιο μέλος πραγματογνωμόνων Αθηνών και μέλος της διεθνούς ομοσπονδίας FIEA αναλαμβάνουμε κάθε είδους πραγματογνωμοσύνη στον τόπο του ατυχήματος.